Настоящият кмет Иван Портних и представителят на коалиция Продължаваме промяната

...
Настоящият кмет Иван Портних и представителят на коалиция Продължаваме промяната
Коментари Харесай

Иван Портних и Благомир Коцев отиват на балотаж във Варна

Настоящият кмет Иван Портних и представителят на коалиция " Продължаваме промяната - Демократична България " Благомир Коцев отиват на балотаж. Това сочат exit poll резултатите от социологическите изследвания.

По данни на Тредн Иван Портних печели 28,5% от гласовете на варненци. Подкрепа за Благомир Коцев са дали 26,6% от гласувалите в морската столица.

По данни на Галъп Иван Портних печели 27,1% от гласовете на варненци. Подкрепа за Благомир Коцев са дали 26,7% от гласувалите в морската столица.

Данните на Алфа Рисърч дават 28,5% поддръжка за Иван Портних и 24,6% за Благомир Коцев.

Кой ще стане градоначалник на морската столица ще бъде решено идната неделя - 5 ноември.

На трета позиция в днешното гласоподаване остана претендентът на Възраждане Коста Стоянов с поддръжка на към 19-20% от гласувалите..

На четвърта и пета позиция се подреждат Павел Раличков, Българска социалистическа партия и Христо Димитров, " Алтернативата на жителите " - които получават сходна поддръжка от към 6-7% съгласно другите организации.

Ивайло Костадинов от Има Такъв Народ печели доверието на 4,5% от варненци.

Избирателната интензивност във Варна е към 40%.

ИЗБОРИТЕ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ

Ето и резултатите от гласуването за общински съветници във Варна съгласно Тренд: ГЕРБ – 22,5%, ПП-ДБ – 22,1%, „ Възраждане ”- 14,8%, Коалиция „ Алтернатива на жителите ” – 9,6%, „ Българска социалистическа партия за България ” – 6,8%, Има Такъв Народ – 4,3% и други – 19,9%.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР