Настоящият капитан на Ювентус Леонардо Бонучи е искал да изглади

...
Настоящият капитан на Ювентус Леонардо Бонучи е искал да изглади
Коментари Харесай

Бонучи се извинявал на феновете на Ювентус

Настоящият капитан на Ювентус Леонардо Бонучи е желал да изглади връзките си с почитателите на отбора преди завръщането си в “Старата госпожа” пряз лятото на 2018 година.

Това твърди “Кориере каузи Сера”, базирайки се на конфискувани от италианската полиция телефонни записи по отношение на следствието Last Banner за изнудването на тифозите против клуба за билети. Както е известно, Бонучи напусна Ювентус през 2017-а, с цел да премине в Милан, само че единствено година по-късно бранителят още веднъж облече черно-белия екип. Именно с това са свързани диалозите и известията сред него и тартора на агитката Vikings Фабио Тринчеро.

Според изданието при започване на август 2018 година, когато Бонучи е бил на турне с Милан в Съединени американски щати, той на няколко пъти е звънял на Тринчеро, като му изпращал и известия в известното мобилно приложение Whatsapp. Едно от тях гласяло: “Ще се веселя, когато се върна от Америка, да се забележим, с цел да ви обясня същинската обстановка с напускането ми”, при което последвало отговор: “С диалози може да се изясним”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР