Настоящият договор на Мейсън Маунт изтича през 2024 г. и

...
Настоящият договор на Мейсън Маунт изтича през 2024 г. и
Коментари Харесай

Потър за договора на Маунт: Сложно е

Настоящият контракт на Мейсън Маунт изтича през 2024 година и той към момента не е видял прогрес в договарянията за нов договор. Това накара отбори като Ливърпул, Нюкасъл и Манчестър Юнайтед да наблюдават обстановката, като могат да нападат играча през лятото. Греъм Потър призна, че би се радвал полузащитникът да остане в клуба, въпреки че упорства, че е най-добре да остави и двете страни да уредят възможна договорка.

" В последна сметка това е сред клуба и Мейсън. Говорил съм с него доста пъти за ситуацията му, футбола и живота като цяло. Чувствата ми към Мейсън са ясни. Първо той е приказен човек, само че от време на време се случват тези неща. Те са просто комплицирани и е най-добре да приказвам малко за това, дано те се заемат с това, с цел да решат какво е вярно и за двете страни. Не съм доверчив. Знам, че това е значим миг за него и значим контракт. Тези неща би трябвало да са верни за него и фамилията му. Той ще вземе решение на тази основа ", показа Потър.

Маунт претърпя спад във формата си през този сезон, като означи единствено осем гола в 32 мача във всички надпревари, далеч от 29-те, които той реализира през предходната акция. Вероятно обаче този връх е знак за по-широко неразположение в клуба, защото доста малко играчи са достигнали върховете в предходни акции, като Тиаго Силва може би е единственото изключение.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР