Настоящият акционер в ЦСКА-София Юлиян Инджов и бизнесменът Петър Манджуков

...
Настоящият акционер в ЦСКА-София Юлиян Инджов и бизнесменът Петър Манджуков
Коментари Харесай

Томов: Инджов и Манджукови фалираха ЦСКА

Настоящият акционер в ЦСКА-София Юлиян Инджов и предприемачът Петър Манджуков са банкрутирали съзнателно ЦСКА, като са получили в подмяна обезщетения. Това съобщи пред " Евроком " някогашният президент на 31-кратните първенци Александър Томов.

Той приказва във филм, търсещ истината за банкрута на " алените ". Томов разкри, че още през 2015 година е имало публично питане до УЕФА за вид за закриване на армейския клуб и откриването на нов подобен, който да бъде приет за ЦСКА. Отговорът от Нион бил: " Това няма да го допуснем ".

" Създадоха заблуда измежду почитателите на ЦСКА, че може да закрием остарелия клуб, махаме го, откриваме нов клуб - Литекс с Етрополе като ЦСКА. През 2015 година има публично запитване до УЕФА, в отговор на което от УЕФА споделят непосредствено, че това не може да стане. Няма по какъв начин даден клуб да закрие задълженията си, само че да одобри активите.

Тогава всеки клуб в Европа ще желае да прави по този начин. УЕФА няма по какъв начин да го разреши това! Великият Реал Мадрид или великият Барселона ще каже: " Правим ново сдружение, кредиторите да пият една студена вода. От на следващия ден сме друго, с нова регистрация, само че си оставаме с нашите активи ". Това е невероятно!

От БФС трябваше да излязат още в самото начало и да кажат, че това е невероятно, надали Гриша Ганчев и хората към него щяха да тръгнат по този път. В момента загубите на ЦСКА-София са милиони евро, тъй като тимът няма да взе участие три години в Европа. Гриша Ганчев направи голяма неточност, че потегли по този път! Сега би трябвало да понася загубите ", съобщи Александър Томов пред " Евроком ".

" Не единствено КАС излезе с оценка, че ЦСКА-София е нов клуб. От самия клуб написаха до Лозана: " Моля, дайте ни право да играем, тъй като нямаме нищо общо с предишното, не сме нов клуб, ние сме били Литекс ". Искат да вземат участие с правото на Литекс. Само по себе си това е скандално! Съжалявам за юристите на Гриша Ганчев, това е надълбоко некадърно. Отказът е с доста тежки последици.

ЦСКА-София е основан от съчетанието, с нова регистрация, на Чавдар (Етрополе) и Литекс (Ловеч). Самият този факт демонстрира, че те отсичат историята на клуба, 65-годишната. Когато Пената и Сашо Манов приказват за история, би трябвало да знаят, че юридически това е убито. Това, което реши УЕФА и КАС, е венец на едно закононарушение, почнало с банкрута на ЦСКА. Европа не признава сходни игри ", безапелационен е Томов.

Манджуков, Инджов и Томов дружно на мач на " Армията "  

" Петър Манджуков и Юлиян Инджов явно са имали интерес да банкрутират ЦСКА. Били са обезщетени, както настояват всички в този момент в ЦСКА, обезщетени встрани: кой с поръчки - Инджов, кой по различен метод - Манджуков. ЦСКА е фалиран преднамерено, без всякаква потребност, евентуално по външна поръчка.

Лицата, причинители на този незаконен развой, са Петър Манджуков, в някаква степен синът му и Юлиян Инджов. Мисля, че това са основните настоящи лица.

До последно Инджов и Манджуков ми споделяха, че ще влагат, че ще се борим. Само след два месеца те банкрутираха клуба. Лицата, които бяха посочени поименно, ги съдим в съда. В момента Левски има голям дълг, само че никой не го банкрутира ", сподели още някогашният президент на " алените ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР