Настоящите мажоритарни собственици на Уест Хем Дейвид Съливан и Дейвид

...
Настоящите мажоритарни собственици на Уест Хем Дейвид Съливан и Дейвид
Коментари Харесай

Уест Хем няма да има нови собственици

Настоящите мажоритарни притежатели на Уест Хем Дейвид Съливан и Дейвид Голд са отхвърлили оферта за продажба на клуба. Предложението за откупуване е било отправено от някогашния изпълнителен шеф на Куинс Парк Рейнджърс Филип Биърд. Уест Хем постоянно се сблъсква с нови евентуални купувачи, само че притежателите на клуба отхвърлят препоръчаните предложения.

Предложението на Филип Биърд е било импровизирано, само че Дейвид Съливан и Дейвид Голд са го отхвърлили. Офертата е била неразбираема и не е била в интерес нито на клуба, нито на неговите последователи и акционери. Съливан и Голд са притежатели на Уест Хем от 2010 година Те не желаят да продават клуба и биха обмислили оферта единствено в случай че евентуалният покупател има финансовите благоприятни условия да издигне клуба до идващото равнище.

По информация на „ Sky Sports “ последното предложение е било по-скоро като имотна договорка, а не футболна. Нямало ясни проекти за бъдещето на тима и трансферната политика.

Съливан и Голд постоянно получават предложения от евентуални купувачи, само че огромна част от тях нямат нужните средства, нито опит във футбола.

Първата среща на Уест Хем от идния сезон ще е с Нюкасъл на 15 август. След това на „ чуковете “ им предстоят две следващи семейства против Лестър и Кристъл Палас. На 23 октомври ще се изправят против Тотнъм, а на 4 декември им следва и домакинство против Челси.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР