Настоящето ѝ е свързано с Ник Стемпер – богаташ американец,

...
Настоящето ѝ е свързано с Ник Стемпер – богаташ американец,
Коментари Харесай

Анита Димитрова проговори за новия: Обожава да харчи за мен!

Настоящето ѝ е обвързвано с Ник Стемпер – паралия американец, който в последна сметка ще си вземе младоженка от България. Двамата се загаджиха изненадващо бързо и още по-скоростно оповестиха, че са сгодени. Заговори се и за бременност, което още повече би ги подтикнало да бързат със сватбата. За момента бъдещето на Анита наподобява предначертано – блестящ живот в Съединени американски щати, където да си живее като кралица.

        View this post on Instagram                      

A post shared by @naichi1

От видео, споделено в Мрежата, излиза наяве, че русокоската е удовлетворена от избора си на мъж. Годеникът непрестанно ѝ купувал всевъзможни неща и на практика тя била тази, която непрекъснато му повтаряла да спре да харчи по нея. Оказва се, че преди да го избере, е била в самобитна любовна алтернатива.

        View this post on Instagram                      

A post shared by @naichi1

Не е ясно кого засяга като съперник за сърцето си, само че съветът на майка ѝ бил да намерения какво може да ѝ даде всеки от двамата. На единия полюс стояли непрекъснатите изневери и опцията Анита да е единствено декорация към имиджа на мъжа, до момента в който в сегашната ѝ връзка равенството поставяло основата. С новия ѝ сътрудник връзките се изграждали върху схващане и емпатия, а не върху съревнованието кой да бъде по-по-най.

Автор: woman.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР