Настоящата ваканция на Дуа Липа е по-гореща от ада. Носителката

...
Настоящата ваканция на Дуа Липа е по-гореща от ада. Носителката
Коментари Харесай

Секси банските на Дуа Липа, за които всички говорят

Настоящата почивка на Дуа Липа е по-гореща от пъкъла. Носителката на Грами сподели за следващ път безупречния си жанр със серия от фотоси, които разгласява в Instagram. Певицата на " Future Nostalgia " показа няколко фрагмента, с които ни показва своя пъстър тропически дрешник, който включва разнообразни модели бански костюми и кой от кой по-секси.

Особено усещане на почитателите ѝ направи един модел на Hello Kitty, който накара почитателите ѝ да пуснат стотици огнени емотикони в секцията за мнения. В фотографията на банския костюм, която е първата от серията фотоси, Липа театралничи с парче любеница в едната ръка, до момента в който покрива окото си с другата. Така виждаме татуировката ѝ на роза на бицепса.

Останалите фрагменти ни демонстрират също толкоз цветни модели и доста красиви пейзажи. По всичко проличава, че певицата откровено се любува на ваканцията си. Макар да не излиза наяве къде тъкмо е избрала да разпусне, местенцето наподобява в действителност райско. С това студено време на открито при нас, да си признаем даже малко ѝ завидяхме.

Времето за отмора и релакс, което Дуа Липа си дава, идва малко преди един в действителност значим месец, който следва за звездата. През януари беше оповестено, че Дуа Липа, дружно с актрисите Михаела Коел и Пенелопе Крус и тенис звездата Роджър Федерер, ще бъдат ко-домакини на тазгодишната Met Gala дружно с Анна Уинтур.
 Дуа Липа и провокативната рокля на изпълнителката за Нова година
Провокациите на Дуа Липа на Нова година

Знае по какъв начин да притегли вниманието

Четиримата ще оказват помощ за оживяването на тазгодишната тематика " Карл Лагерфелд: Линия на хубостта " и ще за провеждането на изложбата в респект към починалия немски фешън дизайнер и исполин на промишлеността.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР