Настоящата шефка на Булгаргаз и бивша вицепремиерка Деница Златева Деница

...
Настоящата шефка на Булгаргаз и бивша вицепремиерка Деница Златева Деница
Коментари Харесай

Златева отговори на Свиленски: Няма да ставам евродепутат

Настоящата шефка на " Булгаргаз " и някогашна вицепремиерка Деница Златева  Деница Златева Деница Златева е длъжностен заместител министър-председател по подготовката на българското няма желание да става евродепутат, стана ясно от нейна обява във фейсбук.

" Бърз обзор на кандидатската листа от 2019 година демонстрира, че шести в нея е Иван Кръстев, а аз седма - след него. Той би бил прелестен евродепутат. Но не в този момент, тъй като Петър Витанов ще довърши сполучливия си мандат до дъно ", съобщи тя.

Златева отговори задочно на досегашния зам.-председател на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски, който в тв присъединяване прикани Петър Витанов да се отдръпна от евродепутатския си пост и да го освободи за нея. Витанов е един от 14-те делегати, изключени от партията на злощастния конгрес на Българска социалистическа партия в събота.

" Когато през далечната 2007г. за първи път бях претендент за евродепутат, три дами ни организираха медийно образование. Основното обръщение беше: Винаги се гответе за присъединяване! Явно от рутината на към този момент близо 20-годишно наличие в политиката, претендент за нов парламентарен мандат и член на управлението, импровизирал в ТВ студио и предложил кой да напуща Екологичен потенциал и кой да влезе на негово място, и загатнал моето име. И сбъркал… ", прибавя още шефката на " Булгаргаз ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР