Настоящата седмица завинаги ще остане в паметта на Алексей Попирин,

...
Настоящата седмица завинаги ще остане в паметта на Алексей Попирин,
Коментари Харесай

Не тренирах и играех FIFA, а след 5 минути бях на корта : Щурата седмица на Попирин в Синсинати

Настоящата седмица вечно ще остане в паметта на Алексей Попирин, който се класира за дебютния си Мастърс четвъртфинал. Австралиецът загуби още във втория кръг на пресявките в Синсинати, отстъпвайки на своя съотечественик Макс Пърсел, само че съумя да влезе в същинския шампионат след отказванията на Анди Мъри и Карен Хачанов в последния вероятен миг.

Късметът на международния номер 58 не се изчерпа дотук, тъй като той даже не трябваше да излиза на корта за дуела си от втория кръг против Николас Джари, защото чилиецът се прибра в своята татковина, с цел да участва на раждането на второто си дете, а ето и самият роман на Попирин за всички тези събития от последните дни:

" Да, това е в действителност вманиачен процес на събитията. Загубих в квалификациите и продължавах да бъда отвън шампионата, когато завършиха мачовете от първия ден на главната скица. Тогава валеше съвсем непрестанно, тъй че просто си останах у дома, лежах си на дивана и не правех съвсем нищо.

Все отново взех решение да остана за още един ден и някак съумях да вляза в главната скица. Получих позвъняване от мениджъра на ATP, до момента в който играех FIFA с физиотерапевта си и трябваше да бъда на корта единствено 5 минути по-късно, а не бях упражнявал или даже загрявал.

Някак обаче съумях да завоюва и след това разбрах, че не преставам непосредствено към третия кръг, тъй като идващият ми противник се е отдръпнал от шампионата. Както споделих, то това е един вманиачен поврат на събитията. Понякога е в действителност занимателно по какъв начин се подреждат нещата, само че това е тенисът. Трябва да приемаш, както положителните, по този начин и неприятните неща, а тази седмица несъмнено е доста добра за мен " - споделя първенецът от Умаг.

Alexei Popyrin (arrivato ai quarti a Cincinnati), racconta la sua settimana, riassumendo la vita di un Lucky Loser:

Passare dal divano di casa allo scoprire di dover giocare 5 minuti prima del match.
— Quindici Zero
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР