Настоящата администрация на президента Доналд Тръмп прави спънки на гладкия

...
Настоящата администрация на президента Доналд Тръмп прави спънки на гладкия
Коментари Харесай

Байдън обвини администрацията на Тръмп в спънки при прехода във властта

Настоящата администрация на президента Доналд Тръмп прави пречки на гладкия преход във властта, необикновен по въпросите, свързани с защитата, съобщи определеният президент Джо Байдън, представен от международните организации.

" Точно в този момент ние не получаваме цялата информация, от която се нуждаем от отиващата си администрация в основни области, свързани със сигурността ", съобщи Байдън и дефинира това като безнаказаност.

Той сподели, че някои ведомства са оказали подпомагане при предаване на пълномощията, само че в други, преди всичко Министерството на защитата, има спънки от страна на политическото управление на ведомството.

" На доста ведомства, които са жизненоважни за нашата сигурност, са нанесени големи вреди. Много от тях са опустошени що се касае до съществуване на личен състав, благоприятни условия и положение на моралния дух ", съобщи Байдън.

Той сподели още, че идната американска администрация ще се заеме с осъвременяване на целите в региона на защитата, с цел да противодейства на стратегическите провокации от страна на Русия и на Китай.

По думите му, Вашингтон не би трябвало да продължава да прави непотребни вложения в остарели системи, създадени за противопоставяне на закани от предишното.

" Нужно ни е да имаме благоприятни условия, с цел да реализираме нововъведения, още веднъж да преразгледаме това по какъв начин ние осигуряваме нашата отбрана пред засилващите се закани ", сподели той, представен от Българска телеграфна агенция.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР