настоя, че не е толкова разочарован да загуби преднина от

...
настоя, че не е толкова разочарован да загуби преднина от
Коментари Харесай

Медведев за Надал: При 2:0 за мен си казах: "Просто го довърши"

настоя, че не е " толкоз отчаян " да загуби преднина от два сета и да отстъпи във финала на и засипа с похвали противника си в този мач Рафаел Надал.
Световният номер 2 изглеждаше напълно покрай втора купа от Големия шлем след пробива си на US Open предходната година, когато имаше три благоприятни условия за пробив при сервис на Надал в третия сет, откакто завоюва първите два на „ Мелбърн Парк “. Но непримиримият испанец избави и трите точки, преди да се пребори за страховит поврат след 2-6, 6-7 (5), 6-4, 6-4, 7-5 за 5:24 часа, с цел да пречупи Медведев и да победи с историческа 21-а купа от Шлема.
" Ако приказваме за тенис, не съм толкоз отчаян. Това беше голям мач. Със сигурност, дребните точки, дребните елементи можех да направя по-добре, в случай че желаех да печеля. Но това е тенисът, това е животът. Рафа игра нереално, той подвигна равнището си ", разяснява руснакът, представен от БГНЕС.
" При 2-0 сета в моя изгода си споделих „ Просто го довърши “. В петия сет бях „ Просто го накарай да тича “. Но той бе недействителен, беше доста мощен. Така че, когато приказваме за тенис, не скърбя толкоз доста. Ще продължа да се пробвам да давам най-хубавото от себе си, да работя даже повече, с цел да бъда първенец на някои от тези велики шампионати един ден ", добави Медведев, за който това бе четвърти край в Шлема.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР