Настолният USB вентилатор Arctic Breeze осигурява желаната прохлада на работното

...
Настолният USB вентилатор Arctic Breeze осигурява желаната прохлада на работното
Коментари Харесай

Arctic Breeze – тих и ефективен USB вентилатор


Настолният USB вентилатор Arctic Breeze обезпечава мечтаната хладина на работното място
(снимки: TechNews.bg)

Зимните месеци не са тъкмо времето за изстудяване, само че когато животът на доста хора минава пред екраните в домовете им, затворени от пандемията, градусите могат да се повишат от напрежението в работата или игрите на компютъра. И в случай че не в този момент, то през горещите летни дни всеки се нуждае от ободряване в дома и офиса. Освен от климатика прохладата може да пристигна и от едно доста по-семпло устройство – USB вентилаторче.

Компактен, спокоен и ефикасен, комфортен за конфигуриране съгласно потребностите – по този начин в резюме можем да опишем настолния USB вентилатор. Този удобен аксесоар на немската компания Arctic безспорно ще направи по-приятно и удобно всекидневието на хората пред компютъра.

Кутията, с която се доставя устройството, „ споделя ” всичко за Breeze. На нея виждаме няколко фотоси на вентилатора, информация са главните му характерности, както и разнообразни сюжети на потребление – обвързван към преносимия компютър, на нощното шкафче до спалната, на масата в кухнята…

Дизайн

При изваждане на устройството от кутията незабавно прави усещане солидният дизайн на Breeze. Основата е тежичка и има две специфични подложки, тъй че бъдете сигурни – вентилаторчето няма да се хлъзга, да пада елементарно или да надраска бюрото, а просто ще прилепне устойчиво на него.

Набива се на очи и дългият USB кабел – 1,8 метра, който ни дава огромна независимост да разположим вентилатора на най-подходящото място към нас, да го преместваме, в случай че се постанова, както и да го свързваме към разнообразни източници на USB зареждане.

Отпред върху сребристосивата основа се намира колелцето за включване/изключване и контролиране на скоростта на вентилатора, което е от въртящ се вид. Настройката на скоростта става гладко, а не на степени, което като че ли е по-удобното решение.

Главата на вентилатора с мотора и седем перки в бял цвят е обвързвана с основата посредством гъвкава железна шийка. От една страна, тя е много здрава и постоянна, а от друга – разрешава безпроблемно завъртане на вентилатора във всички вероятни направления, с цел да получим стремежи пресен лъх.

Технически параметри

Безупречният дизайн на Breeze е подсилен от доста положителни механически характерности. Най-важните може би са опцията за гладко контролиране на скоростта в диапазона от 800 до 1800 оборота в минута (rpm) и извънредно тихата работа.

Свързването и зареждането на вентилатора става през общоприет USB 2.0 интерфейс с параметри 5V 0,2A (мощност 1W). Диаметърът е 92 мм, а тежестта на устройството е 265 грама. Моделът се предлага в разнообразни цветови разновидности.

Arctic Breeze в резюме :

Наличност и цена

Настолният USB вентилатор Arctic Breeze е необятно наличен на българския пазар от сътрудниците на производителя. Цената на устройството е изцяло допустима за всеки консуматор – вентилаторът коства към 25-30 лева с включен Данък добавена стойност и две години гаранция. Едва ли може да се желае освен това от сходно семпло устройство за изстудяване на работното място.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР