Настимир Ананиев, председател на Европейска партия Волт, бивш председател на

...
Настимир Ананиев, председател на Европейска партия Волт, бивш председател на
Коментари Харесай

Настимир Ананиев за Бонус-малус: Системата ще се тества на гърба на българите

Настимир Ананиев, ръководител на Европейска партия " Волт ", някогашен ръководител на транспортната комисия в предишния парламент, разяснява в " 12+3 " по БНР оферти модел на обезпечаване " Бонус- малус ".

" Един и от огромните проблеми на " Бонус-малус " е самото задание - предложение за нещо, което ще работи в настоящите условия, без да се трансформира законодателството. Разбира се, че ще се наложи да се трансформира законодателството. Крещящи са проблемите в предложенията, които са направени. Призовахме няколко пъти да се отдръпна тази разпоредба. Системата ще се тества на гърба на българите ", акцентира Ананиев.

" Защо не пада цената на Гражданска отговорност? Гражданска отговорност е задържителна застраховка. Държавата би трябвало да си влезе във функтциите. Поддръжник съм на " Бонус-малус, би трябвало да бъде въведен, само че работеща система. Прави се преднамерено в поддръжка на застрахователите. И за какво бонусът е 25 % а малус - 400? " - попита Ананиев. Според него " Бонус-малус " би трябвало да се отдръпна " и да се направи като хората ".

Ананиев разяснява и противоречивата промяна за пътните транспорти в Европейски Съюз.

" Ключово е да се види по какъв метод нашите депутати ще защитят ползите на България. Сега топката е напълно в ръководещото болшинство от ЕНП.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР