Настимир Ананиев обяви, че ще съди всеки, който уронва престижа

...
Настимир Ананиев обяви, че ще съди всеки, който уронва престижа
Коментари Харесай

Настимир Ананиев призна за обща фирма с Антони Тренчев през 2018, но нямал общо с Nexo

Настимир Ананиев разгласи, че ще съди всеки, който уронва престижа му посредством клюки, свързани с криптобанката Nexo. Сред първите, против които ще заведе дело, е Слави Трифонов.

В " Денят стартира с Георги Любенов " депутатът от " Продължаваме промяната " съобщи, че няма и в никакъв случай не е имал нищо общо с Nexo. Не е взел участие в управителни органи на сдружения и няма бизнес с Антони Тренчев.

" Да, познавам Антони Тренчев. Бяхме съпартийци в Движение " България на жителите " и бяхме народни представители. В началото на 2018 имахме компания, която трябваше да развива активност, само че това не се случи, тъй като и двамата бяхме ангажирани с други неща.

Тома Биков, Даниел Митов и Петър Николов от ГЕРБ също бяха съпартийци с Антони Тренчев в ДБГ.

Въпросът е, когато искаш да се фокусираш, да хванеш някаква информация, да я завъртиш и да я хвърлиш в жълто-кафявата мъгла, с цел да може да произвеждаш подправени вести ", уточни той. Ананиев назова опитите за определяне на връзки сред Nexo и " Продължаваме промяната " милиционерска акция " Кал и каскети " и уточни, че против всички по-активни представители на групировката се изливат подправени вести и неистини.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР