Наставникът ЦСКА - София Саша Илич говори след отпадането от

...
Наставникът ЦСКА - София Саша Илич говори след отпадането от
Коментари Харесай

Илич: Това трябва да ни бъде обеца на ухото, направихме две големи грешки

Наставникът ЦСКА - София Саша Илич приказва след отпадането от Sesame Купа на България. Отборът на сърбина падна с 1:2 от Черно море посред стадион " Българска войска " и напусна шампионата.
 ЦСКА - София навън за Купата, Черно море умъртви фантазията на ЦСКА - София навън за Купата, Черно море умъртви фантазията на " алените " за дубъл
" Направихме две огромни неточности и не успяхме да победим Черно море. Това е турнирен мач, първото полувреме играхме и против вятъра, второто вдигнахме оборотите, направихме бурен напън, само че не стигнахме до поврат. Когато се поставиш в обстановка да направиш такива огромни самостоятелни неточности, не може да очакваш добър резултат. 
16  ЦСКА - София - Черно море
Това би трябвало да ни бъде като обеца на ухото, да си извадим поуките и да не го повтаряме в шампионата. Липсваше ни Назон, който беше с националния тим, а по-късно беше болен, Бисмарк и Бамба са контузени, Туфегджич се контузи също, имахме проблеми. Нито една загуба не е хубава, само че от всяка загуба можеш да научиш нещо. Отпаднахме от битката за един трофей, само че ще се борим до дъно в шампионата ", сподели Саша Илич.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР