Наставникът Сантиаго Солари не иска да влияе върху избора на

...
Наставникът Сантиаго Солари не иска да влияе върху избора на
Коментари Харесай

Солари: Не съм аз човекът, който да дава съвети на Навас

Наставникът Сантиаго Солари не желае да въздейства върху избора на Кейлор Навас поради това дали да остане в Реал Мадрид. След промяната на Юлен Лопетеги с аржентинеца вратарят дефинитивно загуби мястото си в отбора и се появи на терена едвам против дилетантите Мелийя в миналия конфликт за Купата на Испания. Самият национал на Коста Рика към този момент се оплака от това и се чака да през зимата да напусне.

По време на днешната конференция треньорът беше запитан дали би дал някакъв съвет на Навас в тази обстановка. “Не съм аз индивидът, който да го прави”, отговори Солари.

“Всеки футболист самичък си взема решение. Но пък аз постоянно съм считал, че Реал е най-големият клуб в света и от тук няма по-хубаво място”, добави експертът.

Keylor Navas: “I went from winning 3 Champions Leagues in a row to not even playing.” pic.twitter.com/lRJJzCHCNw
— RMadridHome (@RMadridHome_) November 30, 2018
В неделя Мадрид гостува на последния в класирането Уеска, който е с най-лошите индикатори от всички в Ла Лига. “Изобщо не се колебая, че в този мач ще би трябвало да се раздадем изцяло още от първата минута. Трябва да сме доста ефикасни при ситуациите. Ще бъде сериозен тест и сме длъжни да бъдем нападателни в нахлуване. Играчите са наясно за значимостта на дуела. Целта ни е ясна - ще се борим за купата до самия край, поради което точките ни са от значение”, сподели още Солари.

Примера дивисион 15 кръг, неделя 9 декември  Уеска 17:15предстои  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР