Наставникът Роберто Манчини е готов да се лиши от 13

...
Наставникът Роберто Манчини е готов да се лиши от 13
Коментари Харесай

Манчини прежалва 13 милиона, за да води Италия

Наставникът Роберто Манчини е подготвен да се лиши от 13 милиона евро, с цел да стане новият селекционер на италианския тим по футбол. Според огромна част от пресата на Апенините назначението му би трябвало да бъде оповестено през идната седмица.

Ако се има вяра на информациите, които занапред ще чакат удостоверение, Манчини към този момент се е договорил с сегашния си клуб Зенит Санкт Петербург за преустановяване на контракта по взаимно единодушие. Руснаците назначиха 53-годишния експерт едвам предишното лято. Сега той се лишил от заплати на обща стойност 13 милиона евро, каквито трябваше да прибере (без да се броят възможни премии), в случай че бе извършил съглашението до дъно.

Манчини споделил "да " на "скуадрата ", връща позабравена звезда

Очаква се скоро Манчини да подпише 2-годишен контракт с Италианската футболна федерация, в който ще има бонус, в случай че съумее да класира тима за Евро 2020. Предполага се, че в текста ще залегне и алтернатива за удължение до юни 2022.

В Италия предвиждат, че първият мач на Манчини отпред ще бъде контролата против Обединените арабски емирства на 28-и май. „ Скуадра адзура” е без непрекъснат ментор след уволнението на Джампиеро Вентура, който се провали в задачата да класира тима за Световното състезание в Русия.

Преди диалозите с Манчини любимец за поста беше Карло Анчелоти, който даде да се разбере, че избира да продължи със занаята на клубно ниво.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР