Наставникът разкри, че планира да остави сред резервите на за

...
Наставникът разкри, че планира да остави сред резервите на за
Коментари Харесай

Пирло призна, че връща Дибала на пейката

Наставникът разкри, че възнамерява да остави измежду запасите на за дуела против Ференцварош от Шампионската лига в сряда. През уикенда нападателят не се показа на висота против, като чак след неговото излизане и влизане на “бианконерите” съумяха да се наложат. Според треньора обаче това не е тип наказване за аржентинеца.
“Дибала е добре, приказвах с него тази заран - разяснява Пирло пред Sky Sport Italia при потеглянето нa отбора за Унгария през днешния ден. - Нормално е след три мача да се натрупа известна физическа и психическа отмалялост. Пауло е ОК, само че би трябвало да поработи повече върху физическата си форма. Той е значим и ще ни бъде от изгода в останалата част от сезона. Утре той може и да получи отмора поради обстоятелството, че имаме мач в неделя. Вече разполагаме с доста футболисти и има опция всеки да получи отмора, с цел да се възвърне.”
Торинци имат 3 точки след първите два кръга в ШЛ, а Ференцварош е единствено с 1. “Точките са от главно значение, само че значимото е и да продължим развиването на нашия план. Длъжни сме да изиграем мощен мач във връзка с притежанието на топката; би трябвало да направляваме дуела. Това би ни дало в допълнение мощ, с цел да спечелим”, продължи Пирло.

Треньорът загатна, че ще направи много промени в състава си на “Пушкаш Арена”. Той удостовери също по този начин, че капитанът е подготвен да играе.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР