Наставникът най-накрая похвали играчите на , които в последно време

...
Наставникът най-накрая похвали играчите на , които в последно време
Коментари Харесай

Куман посочи ключа за успеха над Елче

Наставникът най-сетне похвали играчите на, които напоследък много постоянно го ядосват. По-рано денем отборът надделя с 2:0 като посетител за състезание след голове на Френки Де Йонг и.

“Това е петата ни поредна победа на непознат терен - похвали се треньорът. - Още от началото видях един изцяло съсредоточен отбор, който владееше кълбото. Вярно е, че противникът се отбраняваше добре, само че ключът за нашия триумф беше в играта ни без топка.”

Нидерландецът регистрира особено приноса на Де Йонг, който освен че осъществя за 1:0, а след това и асистира за второто попадение.

“Всеки тим се нуждае от футболисти, които да влизат в наказателното поле на противника - добави Куман. - Имаме си нападатели, само че това не е задоволително, с цел да създаваше положения и да вкарваш голове. Трябват си и халфове, които да оказват помощ в предни позиции. Френки се оправя доста добре и оказва помощ на целия отбор, като нахлува в полето на съперника.”

Look how happy Barcelona were for Riqui Puig after he scored his first goal for the club
— B/R Football (@brfootball)
Треньорът похвали и създателя на втория гол Рики Пуч. В началото на сезона Куман искаше да се раздели с юношата на клуба, само че младокът реши да се бори за мястото си и остана. “Харесва ми това, че Рики не се отчайва и постоянно играе с въодушевление. Такива футболисти, които играят по-рядко, би трябвало да потвърдят, че заслужават да са повече на терена”.

Бившият съотборник на разкри още, че в лицето на, Де Йонг и Педри вижда титулярната полузащитна линия на тима.

Ла Лига 20 кръг, неделя 24 януари  Елче 0:2краен резулат  Барселона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР