Наставникът наПирин (Благоевград)Олександър Бабич остана много разочарован от представянето на

...
Наставникът наПирин (Благоевград)Олександър Бабич остана много разочарован от представянето на
Коментари Харесай

Треньорът на Пирин Ол. Бабич: Не заслужавахме дори точка, няма смисъл да падаме по-ниско

Наставникът наПирин (Благоевград)Олександър Бабич остана доста отчаян от представянето на своите футболисти при домакинското тъждество (2:2) против последнияЕтър.

" Знаехме, че ни чака сложен дуел и би трябвало да спечелим. С тази игра в защита не заслужавахме даже точка. С грешките в отбрана. Трябва да движим топката по-добре, да я търсим, да влизаме в единоборства и да сме по-агресивни. Все неща, които не видях през днешния ден на терена. Не бяхме на нашето равнище. С такова държание ще ни бъде доста мъчно до края на сезона. Трябва да променим нашето отношение.

Трябва да вземем отношение за нашите неточности. Имахме проблеми с контузени и изчезнали футболисти. Може би трябваше да сменя шестима, в случай че имах опцията. Това е сложен интервал за нас и е време за дълбоки разбори. Не става въпрос за тактичност, а за нашия дух и отношение. В последните няколко мача това ни липсва и би трябвало да си поговорим.

Не приказваме за самостоятелни неточности, а за изцяло държание. Липсваше ни пиринският дух. Вероятно е и аз да си взема нужните поучения за това, което видях. Ние сме в дъното, измежду последните отбори. Няма смисъл да падаме по-ниско и да смъкваме гарда духом. Трябва да натиснем газта последните два мача и да играем с друго отношение ", сподели Бабич след срещата, съобщи Sportal.bg.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР