Наставникът на заяви, че все още не е говорил по-задълбочено

...
Наставникът на заяви, че все още не е говорил по-задълбочено
Коментари Харесай

Куман: Трябва да говоря по-сериозно с Лапорта

Наставникът на съобщи, че към момента не е приказвал по-задълбочено с новия президент на клуба Жоан Лапорта. Според холандеца двамата скоро би трябвало да седнат и да обсъдят всички значими въпроси, само че най-голямо значение сега има утрешния мач с. Ако каталунците съумеят да победят последния във краткотрайното класиране, ще се приближат единствено на четири точки зад водача, който през вчерашния ден направи неточност стъпка против.

" Не съм приказвал доста с Лапорта. По време на пътуването до Париж разговаряхме в резюме за някои неща, само че би трябвало да се срещнем, с цел да приказваме по-задълбочено. Сега не е времето до разисквам тази тематика, тъй като това са клубни неща.

Атлетико губи точки? Не желая да разясня другите тимове. Трябва да гледаме себе си. Утре имаме мач, който би трябвало да спечелим. Това е най-важното. Те през вчерашния ден също имаха дуел, който трябваше да вземат, само че им липсваше успеваемост. Същото се случваше и на нас. Атлетико е доста мощен тим и би трябвало да се борим да края.

Куман разяснява и слуховете, че през лятото може да бъде сменен от треньора на: " Реакцията на Нагелсман бе доста добра, само че това не е забавно. Не мога да разисквам всички имена на треньори или играчи, които публицистите загатват. Това е за пресата. Вие би трябвало да цялостните страниците на вестниците всеки ден, което не е толкоз елементарно. Аз има контракт ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР