Наставникът на Ювентус Маурицио Сари потвърди, че неговият отбор трябва

...
Наставникът на Ювентус Маурицио Сари потвърди, че неговият отбор трябва
Коментари Харесай

Сари: Ювентус не бележи достатъчно

Наставникът на Ювентус Маурицио Сари удостовери, че неговият тим би трябвало да поставя повече старания пред гола. Така експертът се съгласи с една от главните рецензии към стила, който пробва да постанова при „ бианконерите”.

През уикенда торинци позволиха малко предстояща издънка, завършвайки 1:1 против Лече. Резултатът не се оказа съдбовен, защото главният преследвач Интер позволи сходна неправилност против Парма, а Наполи също позволи тъждество (срещу СПАЛ).

„ Ние се приспособяваме към нов жанр футбол, тъй че е обикновено да имаме потребност от малко време, с цел да станем съвършени. Можем да се подобрим доста и се движим по правилен път”, съобщи Сари.

„ Имаме доста невисок брой изстрели приблизително на мача – освен тези, които намират мрежата, а въобще попадащите в очертанията. По мое виждане, това е повече ментален проблем, в сравнение с каквото и да било друго.”

„ Изразих опасенията си по този въпрос пред играчите и ще опитаме да подготвим упражнеиня в тренировките, които да ни бъдат от помощ. Трябва да бъдем по-целеустремени пред гола.”

„ Все още разполагаме с най-хубавата отбрана в Серия А. Първенството е променено, междинният брой маркирани голове се е повишил, а шампионатът е станал по-резултатен. Освен това в последно време позволяваме голове извънредно и единствено от дузпи, тъй че би трябвало да обърнем внимание и на това”, добави Сари.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР