Наставникът на Ювентус Маурицио Сари подходи с уважение към Милан,

...
Наставникът на Ювентус Маурицио Сари подходи с уважение към Милан,
Коментари Харесай

Сари: Няма да ни е лесно срещу Милан

Наставникът на Ювентус Маурицио Сари подходи с почитание към Милан, макар слабия старт на сезона за “росонерите”. Двата отбора се изправят на следващия ден един против различен в дербито от 12-ия кръг на Серия “А”.

“Милан не стартираха сезона добре, само че са добър тим. Няма да ни е елементарно. Ще би трябвало да играем с друг интезитет в съпоставяне със сряда. Във футбола има разнообразни интервали. Не е елементарно да изграждаш отначало, с цел да се върнеш на доста високо равнище. Милан разполагат с редица млади играчи, като поставят основите за значимо бъдеще. Ние също имаме какво да подобряваме самостоятелно, групово и тактически. Все още не сме способни да си решаваме мачовете. Това обаче демонстрира и мощния ни темперамент, поради който се борим за успеха до самия край.
Mister #Sarri: " It will not be easy. "

A full recap from today's press conference ahead of #JuveMilan

https://t.co/3xnJlEPVCj pic.twitter.com/WNLrsrnY5v
— JuventusFC (@juventusfcen) 9 ноември 2019 година Аарън Рамзи може да основава доста голови положения. Той има качествата да играе като атакуващ футболист в солидна халфова линия. Изискваме доста от Леонардо Бонучи, тъй като отборът се нуждае от неговите опит и качества. В началната фаза на сезона той беше основен. Надявам се, че рано или късно ще мога да му дам отмора. Гонсало Игуаин има огромна мотивация да дава най-хубавото от себе си. В момента той е добре както физически, по този начин и душевен. Той способства доста за построяването на играта ни. Все още не знам дали Кристиано Роналдо ще е подготвен за на следващия ден. Нека забележим по какъв начин ще се показа на днешната подготовка и на тази, която е на следващия ден заран. Изпитва лека болежка в коляното си, само че не е нищо съществено. Матайс де Лихт ще тренира през днешния ден и ще забележим по какъв начин е ситуацията при него”, съобщи Сари на конференцията си преди утрешния мач. Серия А 12 кръг, неделя 10 ноември  Ювентус 21:45предстои  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР