Наставникът на Ювентус - Масимилиано Алегри видимо се подразни на

...
Наставникът на Ювентус - Масимилиано Алегри видимо се подразни на
Коментари Харесай

Алегри се ядоса на информация за недоволен негов играч

Наставникът на Ювентус - Масимилиано Алегри очевидно се подразни на информацията на “Кориере каузи Сера ”, че негов състезател е изразил недоволството си от тактиката на своя треньор. Според вестника след загубата от Интер в сряда неназован футболист на “бианконерите ” признал следното: “Физически ние сме унищожени. С измененията в състава във всеки мач изпитваме компликации да изградим жанр на игра ”.

По време на днешната си конференция обаче самият Алегри отхвърли да е имал сходни недоволства от свои играчи. “Не съм имал борби с футболистите. Какво се е случило? Защо? Кой го е написал? Кажете ми имената. Сега би трябвало да се концентрираме единствено върху утрешния мач. Хората имат огромно въображение и когато Ювентус губи, доста погрешни неща се споделят. Просто би трябвало да млъкнем и да се захванем за работа. Онзи ден чух речта на Янис Адетокунбо за неуспехите в спорта. Ще има моменти, в които няма да побеждаваме, само че би трябвало да създадем подобаващите условия, с цел да печелим. Само единият тим побеждава и би трябвало да бъдем точно него ”, съобщи той.

Специалистът също по този начин регистрира слабата форма на отбора в последно време, само че изрази вяра, че представянето на Юве ще тръгне в позитивна тенденция още в неделния мач с Болоня. “Намираме се в неприятна серия с пет загуби (всъщност четири в Италия - б.р.). Утре имаме опция да преобърнем нещата, само че Болоня и Тиаго Мота правят отлична работа. Предстоят ни значими 35 дни. Трябва да работим старателно и да предприемем дейности, тъй като, когато не печелиш, ти грешиш. Затова е належащо да реагираме. Клуб като нашия би трябвало да бъде в Шампионска лига през идващия сезон, в това число и поради финансови аргументи. Също по този начин сме се прицелили във край в Лига Европа ”, продължи Алегри.

“Не сме в най-хубавата си форма, което е обикновено, когато имаш играчи, завръщащи се от интервал на дълго неявяване. Трябва да се върнем към това да бъдем на високо равнище. Все отново сме късметлии, че разполагаме с млади, очаквания и качествени футболисти. Трудният интервал е в този момент, а не, когато ни лишиха 15 точки. Не приказвам единствено за тима. Всички би трябвало да сме задружни и непоклатими. От моменти като този би трябвало да излизаме без да виждаме нашата вероятност като по-негативна, в сравнение с в действителност е. При завръщането ми знаех, че щеше да бъде мъчно незабавно да се върнем към триумфите. Миналата година загубихме два финала, а през тази наложихме голям брой млади играчи. Винаги е значима вероятността, с която оценяваш сезоните ”, добави треньорът на “Старата госпожа ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР