Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри призна, че е разочарован, че

...
Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри призна, че е разочарован, че
Коментари Харесай

Алегри: Разочароващо е, че не можем да се сравняваме с най-добрите отбори в Европа

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри призна, че е отчаян, че неговият тим няма шансове да се класира за елиминациите на Шампионската лига още преди изиграването на последния мач от груповата фаза на шампионата, който е на следващия ден против Пари Сен Жермен.

“Утре ще бъде чудноват мач, тъй като не се борим да се класираме за идващия стадий, а вместо това би трябвало да мислим за Лига Европа. Мануел Локатели се завръща, само че схемата ни игра може да бъде сходна на тази против Лече. Разочароващо е, че не можем да се съпоставяме с най-хубавите тимове в Европа, само че в този момент би трябвало да се фокусираме върху идващите ни мачове - първо с ПСЖ и по-късно в шампионата. Лионел Меси постоянно е бил измежду най-хубавите играчи в света. Нормално е не всички сезони да се окажат положителни за него. Мисля, че това е значима година за него поради ПСЖ и Световното състезание, а той е на 35, тъй че това са последните му сезони в кариерата.

Трябва да създадем оценка на обстановката с травмите. Някои от тях бяха мускулни, само че много бяха травматични. Мисля, че ще разполагаме с Анхел Ди Мария и Бремер против Интер. Леандро Паредес също ще се завърне, а Душан Влахович работи върху това и той да е на линия в неделя. За да играеш дълги години в Юве, нужна ти е мощна душeвност, друга от тази на всички останали играчи. Ето за какво вършим добра работа на юношеско равнище, само че би трябвало да проявим самообладание с налагането на младоците и израстването им в първия състав.  В момента те са доста значими, тъй като ни дават сила и прохлада. Оставаме фокусирани върху нашите млади играчи, тъй като те бяха положителни против Лече и бяха подкрепяни от тези с повече опит. Федерико Киеза наваксва и е по-добре. Надявах се да разгадавам на него по-скоро, само че към момента не е в оптимална форма, с цел да изиграе мач ”, разяснява Алегри на днешната си конференция. 

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР