Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри потвърди, че планира да даде

...
Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри потвърди, че планира да даде
Коментари Харесай

Алегри възнамерява да даде почивка на Шчесни

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри удостовери, че възнамерява да даде отмора на Войчех Шчесни в утрешното посещение на Сасуоло. Както е известно, титулярният вратар на „ бианконерите “ се почувства зле при успеха с 1:0 над Спортинг (Лисабон) и се наложи да бъде наложително сменен.
 Смененият по неотложност Шчесни: Беше ми мъчно да вдишвам Смененият по неотложност Шчесни: Беше ми мъчно да вдишвам
„ Днес ще приказвам с Шчесни. Ако той се усеща добре и е спокоен, може да пристигна с нас и да бъде на пейката, тъй че най-малко ще може да се възвърне и да почине. Матия Перин е в чудесно положение и се трансформира във значим състезател, като направи огромен напредък, откогато се причисли към Ювентус. Той е измежду най-хубавите вратари във връзка с надеждност и наличие в мача “, съобщи Алегри по време на днешната си конференция.

Той разяснява и положението на други футболисти на отбора. „ Засега мога единствено да кажа, че Мойс Кийн няма да бъде разполагаем поради мускулен проблем, който почувства през вчерашния ден. За останалите играчи под въпрос би трябвало да преценям в днешната подготовка. Мачът в четвъртък ни лиши доста сила, само че футболистите са в добра физическа кондиция. Онзи ден Душан Влахович игра половин час и е в положително положение, а в Рим записа 60 минути, тъй че имам вяра, че ще играе на следващия ден. Аркадиуш Милик също е по-добре, откакто отсъстваше 60 дни. Не е играл доста в последно време, само че той е благонадежден състезател и съм удовлетворен от това.

Анхел Ди Мария записа 90 минути както против Лацио, по този начин и против Спортинг. Федерико Киеза направи доста положителни 90 минути в четвъртък и съм благополучен от представянето му, само че това не значи, че той би трябвало да е удовлетворен. Мисля, че към момента има място за усъвършенстване при него, изключително в това да остава съсредоточен по време на мачовете. Все отново той има качества, които мъчно се намират в другите играчи. Пол Погба тренира добре, само че към този момент не е подготвен за цялостен дуел. Той обаче може единствено да се усъвършенства и считам, че успее да ни покаже своите качества “, добави експертът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР