Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри определи утрешното домакинство срещу Макаби

...
Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри определи утрешното домакинство срещу Макаби
Коментари Харесай

Алегри: Това е най-важният ни мач в Шампионската лига

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри дефинира утрешното домакинство против Макаби (Хайфа) като най-важният дуел за отбора в груповата фаза на Шампионската лига през този сезон. Както е известно, “Старата госпожа ” загуби първите си два мача, които бяха посещение на Пари Сен Жермен и домакинство на Бенфика.

“Определено ще променим нещо, защото имаме натоварена стратегия. Почти всички към този момент са разполагаем, тъй че мога да подхваща малко ротации и по време на мача. Трябва да избера състава, само че най-важното е да се оправим още по-добре спрямо неделя и в офанзива, и в отбрана. Аркадиуш Милик има просто мускулна отмалялост, тъй че ще бъде на пейката. Надявам се, че няма да ми се наложи да го употребявам.

Трябва да победим, само че нямаме потребност от терзания. Мачовете са дълги и не трябва да се престараваме, както беше против Болоня. Един дуел не взема решение всичките ни проблеми. Дано да спечелим на следващия ден. Срещата няма да бъде лесна. Макаби играха добре в Лисабон, а мачът им с ПСЖ беше равносилен. Утрешният ни дуел е най-важният ни в Шампионската лига. Анхел Ди Мария се усеща доста по-добре и даже тренира повече от останалите в последно време. Убеден съм, че ще направи мощно показване на следващия ден. Възможно е да променим схемата ни, защото ще имаме играчи с разнообразни характерности на терена ”, разяснява Алегри на днешната си конференция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР