Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри е уверен, че след като

...
Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри е уверен, че след като
Коментари Харесай

Алегри: В Юве ще се замени голям треньор

Наставникът на Ювентус Масимилиано Алегри е убеден, че откакто той си тръгне от отбора, на негово място ще пристигна сериозна почтена негова подмяна.

"За пет години ние построихме този Ювентус, в този момент е време за разлъка. Животът продължава, и аз бленувам за това да си умря на морето. Не зная, кой ще се размени в Юве, само че съм убеден, че това ще е заслужен и огромен треньор ", разяснява той в телевизионно предаване.

Сред претендентите за треньорския пост на италианския първенец се спрягат имената на Антонио Конте, Жозе Моуриньо, Маурисио Почетино, Дидие Дешан и други огромни имена.

Кой ще размени Алегри отпред на Юве

В същото време съгласно Sportitalia от торинския клуб са почнали договаряния с наставника на Челси Маурицио Сари.

Алегри си потегля от Ювентус

Независимо, че съумя да класира отбора на лондончани в Шампионска лига и третото място в шампионата на Висшата лига, както и може да завоюва трофея в Лига Европа, управлението на отбора не е предостатъчно от работата на експерта и евентуално ще го размени с Франк Лампард.

Ще има ли треньорска промяна в Челси?

Ако Сари дойде в Юве, то той може още веднъж да се събере с Гонсало Игуаин, който се завърна при италианците точно от Челси, където играеше чартърен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР