Наставникът на Ювентус Андреа Пирло увери, че нереализираният трансфер на

...
Наставникът на Ювентус Андреа Пирло увери, че нереализираният трансфер на
Коментари Харесай

Пирло: Мората беше нападателят, когото търсехме

Наставникът на Ювентус Андреа Пирло увери, че неосъщественият трансфер на Луис Суарес в клуба по никакъв метод не е повлиял върху проектите му. Бившият стрелец на Барселона беше на крачка от автограф с “бианконерите” и даже върви на изпит по италиански, само че в последна сметка отпътува за Атлетико Мадрид. Вместо него на “Алианц Стейдиъм” се завърна Алваро Мората. Според наставника тъкмо испанецът сякаш е бил цел №1.

“От спортно-техническа позиция Мората беше футболистът, който търсехме - съобщи Пирло. - Познавам го доста добре и имах щастието да играя дружно с него. Алваро беше един от нашите цели.”
Hai detto " photobombing ",?
— JuventusFC (@juventusfc)
В неделя вечер първенците гостуват на Рома в дербито от втория кръг на Серия " А ". Пирло към момента не знае дали лекувалия контузия Пауло Дибала ще бъде разполагаем.
Иначе треньорът изясни и решението си да прати чартърен в Дженоа младия Лука Пелегрини. Според него по този метод левият халф-бек ще има повече шансове да играе и даже да попадне в националния тим за Европейското състезание идващото лято.

В същото време на Сами Кедира повече няма да се разчита. “Говорихме с него, с цел да разберем какво е най-хубавото решение както за нас, по този начин и за него лично”, увери Пирло.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР