Наставникът на Ювентус Андреа Пирло обсъди предстоящия мач с Верона,

...
Наставникът на Ювентус Андреа Пирло обсъди предстоящия мач с Верона,
Коментари Харесай

Пирло призна: Трябва да се адаптираме към по-бързото темпо в ШЛ

Наставникът на Ювентус Андреа Пирло разиска идния мач с Верона, дълбочината на състава си, провалянето в Шампионската лига и устрема за десета поредна купа на Италия.

"Ще бъде доста сложен и физически мач. Иван Юрич практикува много добър футбол, построен от доста обстановки един на един. Трябва да внимаваме с техните пробиви и игра. Те се оправят добре, като също по този начин през зимата привлякоха нови попълнения и в този момент ще излязат в друг състав от този през есента. Следователно, чака ни гежко тестване. Няма да бъдем сюрпризирани от техния физически метод, защото знаем, че стилът им е сходен на този на Аталанта. Необходимо е да сме внимателни и да знаем по какъв начин да играем един за различен с бързи пасове и офанзиви на свободните пространства ", стартира италианският треньор.

"Нито един от контузените няма да се възвърне за мача. Раду Драгусин може да е алтернатива за титуляр. За благополучие, Адриен Рабио се завръща, тъй че ще разполагаме с още един халф за ротация. Освен юношите имаме също по този начин Родриго Бентанкур, Аарън Рамзи и Уестън Маккени. За Алваро Мората ще изчакаме още няколко дни. Сега той би трябвало да почива до неделя. За Пауло Дибала търсим най-хубавото решение, с цел да е разполагаем допустимо най-скоро. Той няма риск от интервенция. Дибала имаше консултация със експерт и в този момент ще забележим кое е най-дорото лекуване за него. За страдание, неговото възобновяване се удължи и до момента не успяхме да го върнем в игра ".

"Загубата от Порто? В Шампионската лига топката се движи два пъти по-бързо, в сравнение с в шампионата. Там те карат да играеш изцяло разнообразни мачове. Виждаме и го знаем от години. Когато стигнеш ШЛ, ти би трябвало да се адаптираш. Наясно сме, че това е належащо и работим доста в този аспект. Скудетото? Продължаваме да си приказваме за него, то си остава наша цел. Трябва да го комбинираме с желанието ни да го реализираме, тъй като това е по силите ни. Ние сме Ювентус и би трябвало да продължим да имаме вяра до дъно ", разяснява Пирло на своята конференция.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР