Наставникът на Ювентус Андреа Пирло до последния момент няма да

...
Наставникът на Ювентус Андреа Пирло до последния момент няма да
Коментари Харесай

Пирло: Чакаме резултатите от теста на Роналдо

Наставникът на Ювентус Андреа Пирло до последния миг няма да знае дали ще може да разчита на Кристиано Роналдо за утрешния дуел против Барселона в Шампионската лига. Португалецът би трябвало да даде нов тест за ковид, откакто се оказа инфектиран преди 2 седмици.

" Чакаме резултата от теста на Кристиано. Мисля, че ще го получим тази вечер. След това ще проучваме обстановката, тъй като е мъчно, откакто е бил навън за 15 дни ", показа Пирло.

Роналдо не е упражнявал с тима от 15 дни и макар огромното му предпочитание да играе в конфликта, не е ясно до каква степен ще е потребен.

: "? Aspettiamo stasera il responso del tampone "

— Tuttosport (@tuttosport)
Пирло има по-сериозни проблеми в отбранителен проект. Той удостовери, че Киелини ще пропусне дуела, а Бонучи е под въпрос. Матайс Де Лихт неотдавна стартира тренировки с отбора, само че още няма позволение от лекарите да играе.

" Ще разчитаме на играчите, които са разполагаем. Барселона е мощен тим и има огромни първенци. Трябва да изиграем страховит мач. Играчите би трябвало да се раздадат. Меси към момента е на върха. Изправял съм се против него доста пъти като състезател, а на следващия ден ще то направя за първи път като треньор. Ще употребявам скица с четирима бранители, тъй като имам единствено четирима бранители ", добави Пирло.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР