Наставникът на Ювентус – Масимилиано Алегри, даде интервю пред Кориере

...
Наставникът на Ювентус – Масимилиано Алегри, даде интервю пред Кориере
Коментари Харесай

Алегри: Извадете петима от Милан или Интер и ще видите дали няма да им е тежко

Наставникът на Ювентус – Масимилиано Алегри, даде изявление пред „ Кориере каузи Сера “, в което приказва по доста разнообразни и настоящи тематики към сложния старт на „ бианконерите “. Специалистът от Ливорно направи паралел с другите два колоса в Италия – Интер и Милан, като изрази мнение, че в случай че от техните сформира отпаднат по петима играчи, ще изпитат съществени компликации.

„ Ще можем да разчитаме на Киеза и Погба през януари, тогава ще забележим какво можем да желаеме от тях. Те въпреки всичко не са машини. Колко време ще отнеме, с цел да се върнат на равнището си? Има някои условия, знам го. Но Ювентус, с тях, сега е нещо виртуално “, стартира експертът.

[GOAL Italia] Allegri goes senile, interview with Il Corriere della Sera: " I'm happy with the market, I liked it. But the players on the field are not there. Try to take away five starters from Inter or Milan, then see if they struggle "
— SportzGlobal01 (@SportzGlobal01)
„ Доволен съм от пазара за нашия план, хареса ми, просто тези играчи не са на терена. Опитайте се да отнемете петима титуляри от Интер или Милан, тогава да забележим дали те ще се затруднят “, добави италианският наставник относно контузените нови попълнения на " Старата дама ".

„ Мога да кажа, че Бремер е доста мощен. Очаквах доста от Милик, и той доста дава, знае по какъв начин да се движи. Рабио ми липсва доста през днешния ден. Мнозина го укоряват, само че Рабио прави по 13-14 положителни неща на мач и постоянно има своята тежест на терена “, съобщи Алегри.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР