Наставникът на Янтра (Габрово) - Сашо Ангелов, коментира пред Тема

...
Наставникът на Янтра (Габрово) - Сашо Ангелов, коментира пред Тема
Коментари Харесай

Сашо Ангелов: В българския футбол нищо не ме изненадва

Наставникът на Янтра (Габрово) - Сашо Ангелов, разяснява пред " Тема Спорт " идния бараж за оставане/промоция в efbet Лига сред Ботев (Враца) и Етър.
 Веселин Великов: Неприятно за мен е, че баражът ще бъде тъкмо против Ботев (Bpаца)
Веселин Великов: Неприятно за мен е, че баражът ще бъде тъкмо против Ботев (Bpаца)

" Само допреди година работих там и помогнах за оставането в Първа лига "

" Ботев Враца в този момент не ги познавам толкоз добре. Има единствено трима футболисти, които са били и при мен - Илия Миланов, Юли Ненов и вратарят Красимир Костов. Срещу Етър играхме два пъти през сезона с Янтра (б.р. 1:1, 1:3). Тях ги познавам по-добре. Един мач е, всеки ще подходи съществено. Всичко може да се случи, всякаква развръзка. Мисля, че в Ботев Враца има по-голяма класа. Много значимо е, отново споделям, кой по какъв начин ще подходи. Ботев са играли на по-големи обороти в елита.

Затова една концепция ще са по-добри. Но в българския футбол нищо, ни минимум, не може да ме изненада. Особено в последните 8 кръга, когато хвърляш фасул кой ще играе и кой няма. Но това не е моя работа, а на способените органи. Никой не може да ме убеди в противоположното, както и никой не приказва за това нещо, което се случва. Това с Царско село също не е доста прелестно, което се случи. Като цяло и страната не взема никакви ограничения, а работите не стават по този начин. По едно време обстановката във Втора лига беше, че като нямаш стадион и не можеш да влезеш в елита. Какви са тези условия, които се слагат?! Едва ли не, никой не би трябвало да влезе. Сега от трите тима, които завоюваха промоция за Първа лига никой не може да си играе на стадионите, тъй като нямат ВАР, нямат осветяване... ", проучва обстановката Сашо Ангелов пред " Тема спорт ".
 Ботев (Враца) победи Пирин с 5:3 в efbet Лига
Ботев (Враца) на бараж за избавление след победа против Пирин в прочувствен мач с осем гола

Станислав Манолев и Светослав Дяков сложиха завършек на кариерите си
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР