Наставникът на волейболния ЦСКА Александър Попов заяви, че трите точки

...
Наставникът на волейболния ЦСКА Александър Попов заяви, че трите точки
Коментари Харесай

Александър Попов: Трите точки в такова дерби са ценни

Наставникът на волейболния ЦСКА Александър Попов съобщи, че трите точки в дербито с Левски са скъпи за „ алените “. Специалистът проучва по-важните моменти от срещата, и показа своето мнение за триумфа с 3:1 гейма.

„ Да разделим нещата на две равни елементи – психически и спортни-технически. Във втория аспект има още доста да се желае. Не бихме сервиса, който бием. Посрещането – на моменти имахме разсеяни посрещания. Затова ни приближаваха в резултата. Но психически се оправиха нашите състезатели, може бе и поради публиката. През годините такава отявлена поддръжка на почитателите към млад тима постоянно пречеше, тъй като даваше огромна отговорност. Напоследък, сякаш това ни окрилява. Компенсирахме по-слабите детайли с доста добра отбрана. Това може би е мачът с най-вече извадени топки. Чисто психически се оправиха. Доволен съм от това. Психологическата конфигурация важи за мача. Спортно-техническата се оправя цяла седмица. Три точки в такова дерби са доста скъпи. Не знам дали са овладели страстите. Отборът на Левски също игра добре. Гледал съм всичките има мачове. Те нямат съображение да се срамят от мача си. Играха и против почитателите “, стартира Попов.

Запитан за реакцията на почитателите към някогашния волейболист на „ армейците “ Смилен Мляков, закачката му с последователите и полетялата към него бутилка, Попов разяснява: „ Това е част от спортния живот на всеки експерт. Смилен едва ли е очаквал друго. Публиката има особено отношение към Мляков, той отговори с провокация и тогава полетя. Не е хубаво, само че това е част от спорта “.

„ Можеше да бием с 3:0, макар че стартирахме несигурно, измъкнахме първия гейм. Вторият бе наш, само че ние го загубихме. Мисля, че останалите два сякаш бяхме по-добри “.

За Тодор Костов и появяването му в игра, треньорът изясни: „ Тошко е наше момче от школата ни. Знам какъв брой е работлив и предан на спорта. Той е студент в Икономическия университет, само че аз не разбирам това. Той не отсъства от тренировки. Той тренира добре и реших, че ще ни би трябвало неговото наличие на игрището и се оправи добре “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР