Наставникът на ВК Ботев Ихтиман Петко Карабонев отчете успеха на

...
Наставникът на ВК Ботев Ихтиман Петко Карабонев отчете успеха на
Коментари Харесай

От ВК Ботев Ихтиман доволни след успеха

Наставникът на ВК Ботев Ихтиман Петко Карабонев регистрира триумфа на отбора над Сливнишки воин Сливница с 3:1 гейма в дуел от шампионата за Купата на България. Според него отборът би трябвало да е крепко стъпил на краката си, без значение от триумфа над отбора от Сливница.

"Не съумяхме да влезем добре в мача, само че последователно нещата се получиха. Имахме изчезнали играчи, само че младите момчета, които влязоха способстваха за триумфа. Доволни и щастливи сме, само че би трябвало да сме крепко стъпили на земята. Искам да поздравя момчетата, защото направиха всичко допустимо да играят, имахме контузени играчи. Намерихме част от играта си във втория гейм, тимът има къде да извади запаси. При триумф в събота съвсем си подсигуряваме оставането в групата, което е и задачата пред отбора ", разяснява Карабонев.

"Надявам се, жребият да е благоразположен към нас, и още веднъж да сме домакини. При триумф във втория кръг, идващият противник ще е отбор от Суперлигата, което ще е сносно за популяризирането на играта в дребен град като нашия ", добави той.

"Поздравявам момчетата, защото към момента се намират рицари на спорта, които вършат всичко за този спорт, и то безплатно ", сподели още треньорът на ВК Ботев Ихтиман.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР