Наставникът на Витоша (Бистрица) Росен Кирилов не прави големи драми

...
Наставникът на Витоша (Бистрица) Росен Кирилов не прави големи драми
Коментари Харесай

Кирилов: Не е страшно или шокиращо, че загубихме от Лудогорец и Ботев

Наставникът на Витоша (Бистрица) Росен Кирилов не прави огромни драми от домакинското проваляне с 0:2 от Ботев (Пловдив).

" През първото полувреме отстъпвахме в единоборствата. Срещу класни играчи като тези на Ботев е мъчно, в случай че не ги печелиш. И оттова им пристигна преимуществото. Изненадващо бяхме доста припряни. През второто полувреме съм доволен- рискувахме, пресирахвме високо и се получи ненапълно. Имахме огромното предпочитание да победим, само че прегоряхме.

Да, нашият вратар направи две неточности, само че е обикновено. Млад вратар- сбърка. Абсолютно всички бъркаме, младите по този начин израстват- с грешките. И другите момчета бъркаха, освен вратаря. През второто полувреме играхме като еднакъв с еднакъв, даже бяхме по-добрият тим. Имахме обстановки, които можехме да изиграем по-точно и да вкараме голове.

Загубихме от Лудогорец и Ботев, тъй че не е ужасно или шокиращо, че вкъщи поносим провали и позволяваме голове. Даже е изцяло обикновено. За нас към момента е мъчно да се противопоставим на такива тимове.

Сега ни следва мач с Черно море. Това е един сериозен клуб със сериозен бюджет. Не съм мислил за тактиката, само че ще се борим при всички случаи за точки ", сподели Кирилов.

фотография: Емона Цончева, Sportal.bg
Първа лига 6 кръг, събота 25 август  Витоша (Бистрица) 0:2краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР