Наставникът на Витоша Бистрица Енгибар Енгибаров призна, че петте поредни

...
Наставникът на Витоша Бистрица Енгибар Енгибаров призна, че петте поредни
Коментари Харесай

Енгибаров след петата поредна загуба: Не е притеснително

Наставникът на Витоша Бистрица Енгибар Енгибаров призна, че петте следващи загуби на „ тигрите” в efbet Лига не го тормозят. Причината е, че тимът разполага с доста млади играчи, само че се надява с времето опитът им да нарасте и да стартират да се записват победи.

„ За мен персонално не е притеснително, че отново паднахме. Мисля, че травмата на Емил Гъргоров се отрази и сами виждате, че по време на мача футболистите, които играят са до 20-годишна възраст. Даваме им път. При всяко състояние не сме добре точково, само че мисля, че играем с толкоз млади футболисти заслужаваме адмирации”, стартира Енги.

„ На мен не ми е повлияло, че Дунав е сполучлив против Витоша. Статистиката е за другите, на мен не ми повлия. Факт е, че откакто Гъргоров се появи на терена стигнахме до положения, а и наличието му по някакъв метод ни дава повече в нахлуване. По всяка възможност дава самочувствие на по-младите”, продължи Енгибаров.

„ Аз още в самото начало споделих, че Кабов и Димитров са тук, тъй като имат качество. Минали са през школи, само че им би трябвало време да се приспособяват и мисля, че с времето ще допринесат за равнището ни. В efbet Лига няма лесни мачове, само че продължаваме напред. Хората, които схващат от футбол, виждат играчите ни и бюджета. Ако имаме по-опитни футболисти, ще изглеждаме по радикално друг метод, само че с тези момчета това са опциите на Витоша”, продължи той.

„ Имам сантименти към тима на Дунав, тъй като тук ми свърши футболната кариера. Професионалисти сме и се срещаме, уповавам се да ги бием във втория мач”, приключи Енгибар Енгибаров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР