Наставникът на Витоша (Бистрица) Енгибар Енгибаров представи осемте нови попълнения

...
Наставникът на Витоша (Бистрица) Енгибар Енгибаров представи осемте нови попълнения
Коментари Харесай

Енгибар Енгибаров: Направихме добра подготовка, очакваме още попълнения

Наставникът на Витоша (Бистрица) Енгибар Енгибаров показа осемте нови попълнения на отбора това лято и приказва преди началото на сезона в efbet Лига на публична конференция.  Пресконференция и публично показване на ФК Витоша Бистрица @@@
“Направихме една добра подготовка в Банско. Свършихме огромен размер от работа. Като цяло селекцията е отворен развой, защото знаете, че много съществени футболисти си потеглиха. Въпреки това привлякохме много млади футболисти. Още в самото начало загатнах, че аудиенция ни е да създадем сплав сред млади и опитни футболисти. С всеки минал ден тимът надгражда. Ще компенсираме с групов дух и себераздаване. Имаме няколко позиции, на които към момента имаме потребност от футболисти. Най-важното за мен е да има конкуренция на всеки един пост”.

“Фактът, че имаме толкоз доста нови футболисти, демонстрира, че градим нов тим. Ръководството схваща, че на младите им би трябвало да време да се развиване. Витоша ще бъде тимът, който дава път на младите. Моите упования са тимът на Витоша да се показа по-добре от предния полусезон”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР