Наставникът на Винченцо Италиано засипа с похвали , който отбеляза

...
Наставникът на Винченцо Италиано засипа с похвали , който отбеляза
Коментари Харесай

Треньорът на Специя: Гълъбинов е нашият лидер

Наставникът на Винченцо Италиано засипа с похвали, който означи двата гола против Удинесе (2:0) и донесе първата историческа победа на " бианконерите " в Серия " А ".

" Гълъбинов се промени в края на предишния сезон. Той има страхотна мотивация и едно момче, което заслужава да има доста задоволения в кариерата. Щастлив съм за головете му, за духа и раздаването му. Гълъбинов е водач, на който се любуваме сега. Неговите голове ни оказват помощ да израснем по-бързо, защото сме млад тим. В неделя против ни чака нов сложен мач, само че към този момент имаме повече самочувствие ", показа Италиано.

Специалистът удостовери, че макар положителното показване на Гълъбинов в оставащите дни от до края на трансферния прозорец може да бъде притеглен още един нападател, защото липсват други възможности.
" Нов нападател? Имаме един, който вкара три гола в два мача. Гълъбинов е нашият лидер и в този момент се любуваме на него, само че ще забележим какво ще ни донесат последните дни от траферния прозорец ", съобщи Италиано. Серия А 1 кръг, сряда 30 септември  Удинезе 0:2краен резулат  Специя
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР