Наставникът на Верея Благомир Митрев не скри, че е разочарован

...
Наставникът на Верея Благомир Митрев не скри, че е разочарован
Коментари Харесай

Треньорът на Верея: Футболът трябва да е справедлив и да се решава на терена

Наставникът на Верея Благомир Митрев не скри, че е отчаян от съдийството след провалянето от Дунав с 0:2 в мача от 22-ия кръг на Първа лига. Специалистът сподели, че футболът е спорт, който би трябвало да е обективни и да се взема решение на терена, като изрази и претенциите си.

„ Неприятна загуба. Равностоен бе мачът, съгласно мен. Допуснахме неточност през първата част и ни вкараха гол от отдалеченост. Мисля, че второто полувреме държахме самодейността. В две обстановки обаче – в едната се свири дузпа, в другата се дава картон. Това мога да кажа “, стартира пред DIEMA SPORT Митрев.

„ Отборът на Верея, не мога да схвана за какво има такова отношение. Не желая да приказвам, тъй като ще кажа тежки думи. Футболът обаче е спорт, който би трябвало да е обективен и всичко да се взема решение на терена “.

„ Нашите аргументи и неточности ще си ги кажем в съблекалнята. И ние имаме виновност. Когато обаче има два равностойни тима и има наклонност, нещата стават сложни “, добави експертът.

„ Имахме кадрови проблеми, само че не това е повода. Втората част се борихме, търсихме пространствата с подавания напред. Първата част 20-30 минути бяхме статични “.

„ Трябва да сме по-концентрирани в играта в защита. Допускаме заспивания, които ни костват голове. После би трябвало да сме съсредоточени. Там е една от аргументите. Ние си знаем проблемите и би трябвало да работим там. Знаем си проблемите “, показа още Митрев
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР