Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, сподели впечатленията си от

...
Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, сподели впечатленията си от
Коментари Харесай

Младенов: Играхме рационално и показахме характер

Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, показа усещанията си от класирането на "червените " за плейофния двубой против Виктория Пилзен.

"Браво на момчетата! Отлична тактическа дисциплинираност от самото начало. Справихме се, това бе значимото ", съобщи Младенов.

"Първият мач ни даде извънредно положително преимущество, което трябваше да бъде съхранено. Отбелязахме и гол, което бе извънредно значимо. "

"Мога да кажа, че играхме рационално. Изключително дисциплинирано, без опасности. Да, допуснахме повече брак, в сравнение с в София, само че това е целесъобразно. Противникът бе нападателен, а съдийството разреши сходна експанзия. Но това е част от футболната игра и ние би трябвало да се оправим с това. "

"От тактическо естество възприемат всичко и извършват съвършено. Надявам се да подобряваме физическата мощност и експанзия, тъй като второто полувреме отстъпихме в експанзията. "

"Нека се порадваме на успеха, тогава ще мислим за противника. Веднага подхващаме разследващи средства, с цел да разузнаем съперника. "

"Самият тим сподели темперамент. Тази групова игра, с това бързо преливане. Да, през днешния ден разчитахме на контраатаки и това се случи. Въпреки че изравниха, ние доиграхме умерено. Противникът бе извънредно нападателен и с неотсъждане на избрани фаулове имаха предимство в единоборствата ", добави експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР