Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, сподели разочарованието си от

...
Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, сподели разочарованието си от
Коментари Харесай

Младенов: Показваме израстване, но трябва да намалим непостоянството

Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, показа разочарованието си от изпуснатите три точки при равенството 1:1 против състава на Пирин в следващ мач от кръга. Младенов съобщи, че отборът му демонстрира израстване, само че занапред ще трянва да преодолява непостоянството в играта си.
„ Изключително мощно полувреме, в което играхме добре, само че не бяхме задоволително напористи във финалната фаза. Не успяхме да си съхраним задатъка през втората част. Изравниха ни без състояние, не бяхме съсредоточени във значимия миг. Малшанс през днешния ден “, стартира той.
„ Последните 7-8 минути се прибрахме и не ги пресирахме. Бяхме добре разположение в наказателното поле, само че загубихме единоборство и най-после нямахме време за реакция.
„ Не ни стига класата във финалната фаза. Последното допиране постоянно куца. Правим неверните решения и точно там би трябвало да работим. Имаме нужната класа, само че ни би трябвало време.
„ Разликата сред нас и Лудогорец е хем огромна, хем не. Имаме мач по-малко, имаме и пряк дуел. Може да обърнем нещата в наша изгода. Има позитивно развиване в тима, само че би трябвало да избегнем лакатушенето, което ще е една от задачите ни на идната зимна подготовка, с цел да забележим един по-бърз и нападателен ЦСКА “.
„ Благодаря на почитателите за жеста към мен. Те знаят, че постоянно ще сме дружно, ръка за ръка, до последната борба “, приключи невъзмутимо експертът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР