Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, сподели емоциите си след

...
Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, сподели емоциите си след
Коментари Харесай

Стойчо Младенов ги подкара по азбучен ред

Наставникът на ЦСКА - Стойчо Младенов, показа страстите си след успеха с 2:0 над Локо Сф. Специалистът обърна повече внимание не на извоюваните три точки, а на това да изкаже мнението си за Левски, Лудогорец, почитателите на ЦСКА и БФС.

"Мисля, че през днешния ден тръгнахме нерешително. Първото полувреме доста се накъсваше играта от Локомотив, а съдията ги улесни да се търкалят по терена ", съобщи Младенов.

"Наложи се да вършим бързи разбърквания, само че те бяха сполучливи. Това е значимото. Движението на Кайседо бе извънредно значимо, да отваря пространства за останалите. Направихме положителни офанзиви, изключително най-после, когато увеличихме оборотите. Ситуации, които почват да нервират. Не, че не знаем от години каква е наклонността против ЦСКа. Леко ни хапят, картонче тук, картонче там. Дузпа против Кери не се свири. На по-ранният мач в Благоевград видяхте каква дузпа се даде. Тук има наклонност, дано почитателите да знаят кой беше на ВАР-а. Кабаков, Тъпаков, не знам... Тоя същият, който свири и против Лудогорец. Защо не погледна? Защо не го направи? Ще ги предупредя, да спрат. След 5 месеца по различен метод ще си приказваме с тях. "

"Иван вярно сподели, че почитателите са длъжници. Ние би трябвало взаимно да се поддържаме, да сме дружно. Когато сме затруднени, тук би трябвало да се цялостни стадионът. Това е армейската обич, това са същинските наши почитатели, които поддържат. Професорите да си стоят у дома. "

"Вижте празния стадион. Хубава, неприятна, играта е за почитателите. Ние сме се нагърбили, имаме задача и имаме потребност от поддръжка, а не я виждаме. Така не се гради тим - да скачаме при всеки крах и да оплюваме. В края на шампионата ще седнем, ще приказваме и ще решаваме кого да взимаме. Това е наша работа. До този миг желаеме да виждаме хората, които същински обичат ЦСКА. "

"Ние единствено за стадион плачем и приказваме. Колко пъти сме се срещали с Министерството на спорта? Само неистини от страна на държавното управление. На комшиите - на Левски, може да се направи стадион, а от нас единствено се цица. Ние сме най-успешният български клуб! Лудогорец се появиха преди 10 години. Поздравления! Но по какъв начин станаха първенци? Особено първите им трофеи, дано проучваме. Върнете, имате записи, вижте по какъв начин играха с юношите. Това се назовава корупция. Къде беше тогава Боби Михайлов? Големият водач на българския футбол. Тук приказваме истини! Докога? Това не е футболът, който би трябвало да има в България, разберете го! ", ядоса се Младенов.

"Умният човек не позволява една и съща неточност два пъти. Ние би трябвало да се учим от грешките. Аз не съм се отказал от никого, имаме потребност от всички. Спечелихме със себераздаване, всеки си вършеше работата на своя пост ", приключи Младенов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР