Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов иска да подсили тима с

...
Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов иска да подсили тима с
Коментари Харесай

Младенов иска четирима нови, ЦСКА инвестира 500 хил. евро при успех над Рома

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов желае да укрепи отбора с най-малко четирима нови играчи през зимата. Опитният експерт не е удовлетворен от слабото показване на огромна част от своите футболисти, което докара и до няколко отрицателни резултата в последните седмици.

Младенов желае да ускори конкуренцията във всяка една от линиите.

"Мач Телеграф " пък написа, че зимната селекция на "червените " значително ще зависи от идния мач с Рома в Лигата на конференциите. ЦСКА загуби шансове за излизане от своята група, само че пък ще играе за достойнството си и за солидна сума. Евентуална победа ще донесе 500 хиляди евро в касата на "Българска войска ", а равенството е оценено от УЕФА на 166 хиляди евро.

Собствениците на "червените " са дали обещание, че в случай че отборът запише влиятелен триумф над "вълците ", те ще влагат цялата извоювана сума от този мач за привличането на нови играчи. В същото време от треньорския щаб упорстват футболистите, които ще бъдат привлечени, да бъдат или национали на страните си, или да са играли в тимове с шампионски упоритости, с цел да дават отговор на високите цели на клуба.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР