Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев имаше забележки към играта на

...
Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев имаше забележки към играта на
Коментари Харесай

Белчев: Не съм доволен от някои неща, серията ни все ще приключи - Първа лига



Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев имаше забележки към играта на играчите си при измъчената победа с 1:0 над Черно море на "Тича ". "Червените " надвиха с 1:0 с гол в 96-та минута и удължиха серията си от победи на седем следващи.

"Наистина сложна победа. Отбелязахме в последната минута, което го потвърждава. Заслужена победа, въпреки че не убедихме. Нивото на ЦСКА би трябвало да е по-добро, само че съм удовлетворен от успеха ", съобщи Белчев пред DIEMA SPORT и показа от какво е неудовлетворен.

"Като игра не съм удовлетворен от някои неща, само че не може във всеки мач да вкарваш по 3-4 гола. Но чисто като игра би трябвало да демонстрираме по-добро равнище. Подведохме се по играта на Черно море с изритани топка, би трябвало да се придържаме към фланговете и от там да осъществяваме головете ", показа още треньорът и разкри по кое време се е тормозил за изхода на дуела.

В вманиачен мач на Тича ЦСКА издави "моряците " тъкмо пред кея

"В последните минути се притеснявах, само че не си мислех за серията, тя все в миналото ще завърши. Мислех единствено по какъв начин да съм потребен на тима и да ги направлявам. Черно море насити средата на терена след аления картон и по тази причина им споделих да употребяват фланговете. Така се случи и голът ", показа още Белчев.

Според него, в отбора му не би трябвало да има разделяне на запаси и титуляри и по тази причина чака от всеки да се раздава оптимално и да е подготвен да се изяви в моментите, в които бъде пуснат на терена.

"Всеки един футболист на ЦСКА би трябвало да подготвен, когато преценява да влезе и да дава най-хубавото от себе си. Не би трябвало да има титуляри и запаси, би трябвало да са подготвени да играят във всеки един мач и да се потвърждават ", съобщи Белчев и разяснява съдийството в дуела.

"Казаха ми на полувремето, че е нямало засада. Имаше и други противоречиви обстановки, в които можем да имаме искания, само че не желая да разясня съдиите. Гледам си моята работа и желая да оказвам помощ там ", показа още треньорът на ЦСКА и приказва за идния мач с Несебър за Купата на България.

"Гледали сме два мача на Несебър, имахме и човек на мача им през вчерашния ден. Ще се опитаме да мотивираме футболистите и да ги вдигнем. Това е най-прекият път към Европа и купа. С почитание към Несебър ще подходим, ще бъдем с почит към тях ", приключи Белчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР