Наставникът на ЦСКА - София Стойчо Младенов е уверен, че

...
Наставникът на ЦСКА - София Стойчо Младенов е уверен, че
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Няма да ни спрат картотекирането

Наставникът на ЦСКА - София Стойчо Младенов е убеден, че няма да има възбрана за картотекиране на нови футболисти върху клуба, въпреки и тя към този момент да е реалност от тази заран. Както е известно “червените ” би трябвало да реализират съгласие в най-кратък период с Юнес Бенжелюн, с цел да не попаднат под ударите на глобата.
 Официално: ФИФА забрани на ЦСКА - София да картотекира нови играчи, ето какво написа (снимка) Официално: ФИФА забрани на ЦСКА - София да картотекира нови играчи, ето какво написа (снимка)
“Нямам терзания за нищо, това което имахме за цел на лагера, го изпълнихме. Не ме тормози казусът за картотекиране, знам с какви хора работя и с това ще се оправят. Няма да се слчуи тази глоба. Ръководството ще направи нужното. Искам самочувствие от всички футболисти - на съществени играчи, само че не при всички се получава. По-вероятно е някой да пристигна, в сравнение с да си тръгне. Аз се занимавам със спортно техническата част. Ние до болежка се познаваме всички тимове, тъй че няма какво да се изненадаме. Надявам се, че подобряваме играта си и да имаме това неизменност, което е належащо ”, сподели Младенов при връщането на тима от Турция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР