Наставникът на ЦСКА - София Стойчо Младенов бе изключително разочарован

...
Наставникът на ЦСКА - София Стойчо Младенов бе изключително разочарован
Коментари Харесай

Стойчо бесен: Глоби за всички, това поведение не се търпи в ЦСКА, тук не е капалъ чарши

Наставникът на ЦСКА - София Стойчо Младенов бе извънредно отчаян от загубата с 0:4 от Академия Пандев. Специалистът съобщи, че участниците в дуела ще бъдат санкционирани за държанието си.

“За страдание би трябвало да признаем, че към момента нямаме дълбочина в състава. За контрола на топката и неналичието на експанзия би трябвало да скърбя. Само у някои го имаше. За другите темпото бе безгрижно. Всички ще бъдат санкционирани, тъй като такова държание не се търпи в ЦСКА. Не съм приказвал за резултатите в мачовете до момента, а за държанието. За страдание нямаме два равностойни състава. Аз виждам нещата и на тренировките и няма по какъв начин някой да ме подведе за преценката ми. Не обръщаме внимание на резултата, само че той е индикативен. Разбирам, че е краят на лагера и има отмалялост и изнервеност, само че същото е и за тима от сутринта. Малко ми е като опрощение ”, сподели Младенов.
 ЦСКА - София позволи разгромна загуба от Академия Пандев в последната контрола в Турция ЦСКА - София позволи разгромна загуба от Академия Пандев в последната контрола в Турция
Стойчо също по този начин е убеден, че няма да има възбрана за прехвърляния за клуба и управлението ще реагира. Специалистът също по този начин съобщи, че ЦСКА - София не е капалъ чарши и не би трябвало да се спрягат прекалено много футболисти за трансфер.

“Няма да се случи такова нещо, управлението ще реагира навреме. Аз знам за кого работя и какви са тези хора. Вие говорите за Чорбаджийски, за Мазику, то кой ще остане да играе. Това да не е капалъ чарши? ”, запита Младенов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР