Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев сподели, че е доволен след

...
Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев сподели, че е доволен след
Коментари Харесай

Стамен Белчев: Мачът не беше толкова лесен! ЦСКА също има своите шансове срещу Базел

Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев показа, че е удовлетворен след триумфа с 3:1 над Б36 (Торшавн), след който " алените " са единствено на крачка от класиране в групите на Лига Европа. Преди това ЦСКА-София ще би трябвало да се оправи, най-вероятно, с Базел, който поведе на Анортозис с 3:0 още до 20-ата минута.

" На полувремето имахме два гола задатък. Като цяло мачът не беше толкоз елементарен. Знаехме, че съперникът ще опита да последно да направи нещо. Бях сигурен, че ще ги пречупим, в случай че отбележим втори гол. Върнаха един гол и имаше лека неустановеност. Винаги се приготвяме по един и същи метод за всеки противник. Понякога се получава, от време на време не. Направихме доста положително първо полувреме. Пресирахме високо, държахме трайно топката и имахме много обстановки. Можехме още през първото полувреме да вкараме трети гол. На полувремето си говорихме, че мачът стартира в този момент. Не трябваше да има разпределяне. Трябваше да имаме заостреност ".

" Всеки мач е друг. Иска ми се постоянно да печелим играта на фланга. В актуалния футбол в случай че спечелиш фланговете, печелиш мача. Трябва да се опитаме да използваме празните пространства. Доволен съм от всички. Доволен съм и от Греъм Кери, който игра на положително равнище. През второто полувреме намалихме оборотите. Може би футболистите чакаха, че ще вкараме елементарно трети гол. Ще използваме оптимално дните до мача с Базел. Той се явява бонус за нас. Нека не избързваме и да мислим първо за Локомотив ".

" Ще гостуваме в Базел, само че ще би трябвало да се оправим по най-хубавия метод с хората, които имаме. Ще разузнаем тима на Базел, само че би трябвало да знаете, че ЦСКА също има своите шансове. Надявам се, че ще ги използваме ". Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР