Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев обяви, че червените са се

...
Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев обяви, че червените са се
Коментари Харесай

Белчев: Достойно представяне, между нас, Клуж и Йънг Бойс няма голяма разлика

Наставникът на ЦСКА-София Стамен Белчев разгласи, че алените са се показали почтено в семейството си против Клуж, макар че го изгубиха с 0:2. Специалистът добави, че Рома е любимец в групата, само че не вижда огромна разлика сред неговия отбор, Клуж и Йънг Бойс.

“По-голамата част от мача бе равностойна. Причините за провалянето? Миг нехайство и загуба на централизация при първия гол. Там, където знаехме, че съперникът има мощни страни, не можахме да се оправим. След това загубихме организацията на игра, разкъсахме се малко и не успяхме да се върнем в мача.

До първия гол, макар че споделих доскоро, че бе равносилен, стояхме по-добре, владеехме топката. През първото полувреме не реализирахме дребното обстановки.

Втория гол, макар че оставаше малко време, до последно се опитвахме да имаме обстановки. Трябваше ни един гол да се върнем в мача, само че не се получи.

Неприятна е загубата при започване на акцията, само че не би трябвало да се отразява. Трябва да мислим за идващия мач, който е след три дни.

В по-голямата част играхме това, което чакахме. Знаехме, че Клуж има положителни и опитни футболисти. На моменти се оправиха добре. На моменти с нашите центрирания ги улеснихме, за жалост.

Най-големият позитив е, че тимът се показа почтено и през по-голямата част няма от какво да се срамим като игра. Но би трябвало да вършим по този начин, че след мача да не съжаляваме за пропуснатите благоприятни условия.

Рома е любимец. Другите три тима нямат доста огромна разлика. За нас всяка точка е значима. Тези мачове се явяват като бонус за нас, само че ще се борим до последно за всяка точка”, сподели Белчев, след което разяснява и реакцията на Санкаре след промяната му в средата на втората част.

“Съвсем естествена реакция на сменен футболист, който е неудовлетворен. Няма футболист, който при промяната си да е удовлетворен. Всичко е нормално”, обясни треньорът във връзка недоволството на халфа. Лига Европа 1 кръг, четвъртък 22 октомври  ЦСКА-София 0:2краен резулат  ЧФР Клуж

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР