Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич бе много разочарован

...
Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич бе много разочарован
Коментари Харесай

Илич: Голям шок за нас, беше ни страх и сега се надяваме друг да ни помогне

Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич бе доста отчаян от равенството 1:1 против ЦСКА 948. “Червените ” пропуснаха дузпа в 102-ата минута, като при победа, купата щеше да е много по-близо кръг преди края. 
 Леден душ за ЦСКА - София! ЦСКА 1948 с нова сензация след пропуск на Турицов от дузпа в 102-ата минута Леден душ за ЦСКА - София! ЦСКА 1948 с нова сензация след пропуск на Турицов от дузпа в 102-ата минута
“Изключително сложен миг за нас. В случай, че бяхме победили, в последния кръг всичко щеше да зависи от нас. В момента не е по този начин, остава ни да стискаме палци някой различен да играе за нас. Започнахме с голям боязън. Предполагам, че напрежението бе прекомерно огромно за футболистите. Освен за страха няма защо да ги обвинявам. В някои моменти играехме бурен футбол, само че отново стигнахме до някакви благоприятни условия. Турицов има моята огромна поддръжка макар пропуща. Отдавна ЦСКА не е бил толкоз покрай купата и два кръга да държим всичко в своите ръце. Назон продължава да има проблем в коляното. Ако можехме да го използваме през цялото време, щеше да е по-различно. Все още не знаем какво е положението на Матей. Срещу Левски ще играят тези, които са в положение. Поздравявам тима на ЦСКА 1948 за резултатите в последните два мача. Надявам се да има феърплей до края. Голям потрес за нас, това ще окаже въздействие на футболистите. Предстои ни най-големият мач в българското състезание, само че няма да се оплакваме.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР